Een tijdje geleden werd aan ons gevraagd door Ard Dekker of de projecten die wij ondersteunen op de wereldkaart van WestlandWerelds zouden willen komen. De projecten en stichtingen hebben zelf alle informatie gedeeld en zijn nu op de kaart te vinden!

Dit is een bijzondere kaart waar organisaties en stichtingen uit het Westland actief. Heel mooi om te zien hoeveel Westlanders zich inzetten voor mensen aan de andere kant van de wereld. Zoals ze zelf omschrijven, “WestlandWerelds is een unieke digitale wereldkaart waarop zichtbaar wordt gemaakt waar in de wereld organisaties uit Westland en omgeving actief zijn en met welke activiteiten zij een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen (“Sustainable Development Goals; SDG’s) van de Verenigde Naties.”

Voor meer informatie over WestlandWerelds kunt u hier klikken.

En om de mooie en gedetailleerde kaart te bekijken klik hier.